سیر سیاه برای جوش 7

پاستا فارفاله پروانه ای با تن ماهی پاستای سه سوته برای ناهار و شام مجله کوروش

اگر شما مشکلات گوارشی دارید، بهتر است که مصرف سیر را به تدریج شروع کنید تا از عوارض احتمالی آن جلوگیری شود. مصرف روزانه ۶۰۰-۲۴۰۰ میلی‌گرم پودر سیر به مدت ۸ تا ۱۲ هفته می‌تواند تأثیر قابل توجهی داشته باشد، به خصوص در افرادی که فشار خون بالاتری دارند. برای بهره‌مندی بیشتر از این خواص، توصیه می‌کنیم که سیر را به صورت خام یا در ترکیب با عسل مصرف کنید. سیر در طب سنتی به عنوان یک گیاه حل کننده، پاک کننده و خشک کننده رطوبت شناخته میشود.

سیر سیاه به دلیل دارا بودن مقادیر بالایی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات فعال، به عنوان یک ماده طبیعی ضدسرطان شناخته می‌شود. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها می‌شود که همگی نقش مهمی در پیشگیری از رشد سلول‌های سرطانی دارند. این ترکیبات با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد و کاهش استرس اکسیداتیو، از آسیب به DNA و جهش‌های سلولی که عامل اصلی تشکیل تومورها هستند، جلوگیری می‌کنند.

همچنین برخی تحقیقات نشان می‌دهد که سیر می‌تواند باعثِ افزایش سطح تستوسترون شود و به این ترتیب سلامت جنسی و باروری را با افزایش تولید و تحرک اسپرم بهبود بخشد. خواص آنتی اکسیدانی قوی سیر باعث می‌شود که سیستم ایمنی مردان قوی‌تر شود و خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها از جمله سرطان پروستات کاهش پیدا کند. این روغن حاوی مواد مغذی مختلف و اسیدهای چرب ضروری است که در از بین بردن سلول‌های پوستی مرده، کثیفی و سموم دیگر موجود در منافذ اثرگذار هستند. ویتامین‌های D، E و K موجود در روغن زیتون به ترمیم پوست آسیب‌دیده و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند و از این طریق مانع از بروز جوش می‌شوند. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی، می‌تواند نقش مهمی در کاهش وزن و افزایش متابولیسم بدن ایفا کند. این ماده با داشتن ترکیبات فعال مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و آنتی‌اکسیدان‌های فراوان، به تحریک فرآیندهای چربی‌سوزی و افزایش فعالیت متابولیکی کمک می‌کند.

مصرف سیر سیاه قبل از غذا نیز می‌تواند به سرکوب اشتها کمک کند و باعث شود احساس سیری بیشتری داشته باشید و احتمال پرخوری کاهش یابد. نوشیدن آب بعد از سیر سیاه می‌تواند به هضم و جذب ترکیبات مفید آن کمک کند. مطالعات نشان می‌دهند که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه می‌تواند به مبارزه با سرطان کمک کند. یک مطالعه نشان داد که می‌تواند به کاهش رشد سلول‌های سرطانی روده بزرگ کمک کند. ترکیبات موجود در سیر سیاه همچنین می‌توانند رادیکال‌های آزاد بدن را حذف کند. این خاصیت، آسیب سلولی را کاهش می دهد و می‌تواند به کاهش رشد و گسترش بالقوه سلول‌های سرطانی در بدن کمک کند.

متأسفانه تحقیقات درباره لایه‌برداری و توانایی آن برای درمان آکنه محدود است. برخی از آنها نشان می‌دهند که میکرودرم‌ ابریژن که یکی از روش‌های لایه‌برداری است، می‌تواند ظاهر پوست را بهبود بخشد و اسکار آکنه (جای جوش‌ها)‌ را از بین ببرد. التهاب جوش زمانی شکل می‌گیرد که سلول‌های پوست و ارگانیسم‌های کوچک در کنار هم جمع می‌شوند و یک جوش متورم را ایجاد می‌کنند. التهاب پوست علاوه بر اینکه توجه دیگران را به خود جلب می‌کند، می‌تواند واقعا دردناک باشد. جوش شیرین راه‌حل خانگی مفید دیگری برای درمان جوش است که با لایه‌برداری پوست و باز‌ کردن راه تخلیه چربی و سلول‌های مرده جوش‌ها را از بین ‌می‌برد.

برای به‌کارگیری این روش کافی است مقدار کمی از خمیر دندان را روی جوش خود بمالید و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه روی صورت شما باقی بماند.

سیر سیاه به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌ها و خواص ضد التهابی می‌تواند در کاهش علائم یائسگی مانند گرگرفتگی و خشکی واژن موثر باشد. همچنین مصرف سیر سیاه می‌تواند در پیشگیری از پوکی استخوان در زنان مفید باشد. سیر سیاه به دلیل ترکیبات غنی‌اش می‌تواند نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی ایفا کند. این نوع سیر، به دلیل فرآیند تخمیری که در خلال تولید آن اتفاق می‌افتد، دارای سطوح بالاتری از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات مفیدی مانند آلیسین است.

این ترکیبات می‌توانند مسیرهای التهابی را مسدود کرده و از تولید بیش از حد سایتوکاین‌ها (پروتئین‌های مرتبط با التهاب) جلوگیری کنند. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی مؤثر در تنظیم سطح کلسترول خون شناخته می‌شود. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و آنتی‌اکسیدان‌ها می‌شود که نقش کلیدی در کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) دارند. این ترکیبات از طریق کاهش تولید کلسترول در کبد و افزایش تجزیه آن، به حفظ تعادل چربی‌های خون کمک می‌کنند.

خاصیت اسیدی سرکه‌ی سیب می‌تواند به از بین بردن بسیاری از انواع باکتری‌ها و ویروس‌ها کمک کند و از این طریق جلوی عفونت‌ها را بگیرد‌. سیر سیاه با طعمی شیرین و ملایم و بافتی نرم و کراکر مانند، به طور اختصاصی رایحه و عطر سیر سفید را از دست می‌دهد. این نمک‌زدایی منجر به کاهش شدید طعم تند سیر سفید و در نتیجه قابل پذیرش‌تر شدن آن در میان افرادی می‌شود که طعم تند سیر را نمی‌پسندند. این روغن به‌دلیل خاصیت تسکین‌دهندگی پوست به ترمیم جای جوش کمک می‌کند.

همچنین، سیر ترشی می‌تواند عملکرد آنزیم‌های کبدی را بهبود ببخشد و خطر بیماری‌های کبدی مثل کبد چرب را کاهش دهد. البته برای تمام این خواص نیاز به تحقیقات علمی است و لازم است به یاد داشته‌باشید که سیر ترشی یک درمان برای بیماری‌های کبدی نیست و مصرف زیاد آن می‌تواند بدتر کبد را تحریک کند. از سالیان دور از سیر برای تصفیه کردن خون استفاده می کرده اند. تحقیقات نشان داده است که مصرف سیر باعث پاک شدن مجاری تنفسی و خون می شود که این عمل به بهبود و کاهش تنگی نفس کمک شایانی می کند. تصاویر قبل و بعد از درمان این افراد، بهبود آکنه را به‌شکل قابل‌توجهی نشان می‌داد. ۹۶٪ از شرکت‌کنندگان از نتایج راضی بودند و این روش را به دیگران توصیه می‌کردند.


سیر سیاه روغن
سیر سیاه را چگونه نگهداری کنیم
سیر سیاه را چگونه استفاده کنیم
سیر سیاه را چگونه درست میکنند
سیر سیاه رو چجوری بخوریم
سیر سیاه را کی بخوریم
سیر سیاه زگیل تناسلی
سیر سیاه زبیر
سیر سیاه زگیل
سیر سیاه برای زود انزالی